NL
NL
NL

Over allekoten.be

Allekoten.be is nieuw initiatief met als doel alle beschikbare koten, appartementen en studio's in België in kaart te brengen en op één heldere website te presenteren. Bij allekoten.be vindt u beschikbare koten, appartementen en studio's die elke dag worden verzameld van verschillende kleinere kotwebsites. Hiervoor gebruikt allekoten.be zogenaamde webbots die elke dag hun informatie van kleinere of specifiekere kotwebsites halen.
Allekoten.be staat voor duidelijkheid, simpelheid en transparantie in de Belgische kotenmarkt en heeft niet als doel de diverse kotwebsites te beconcurreren, maar om kotzoekende studenten een gratis overzicht te bieden van het uiterst verspreide aanbod van Belgische koten.
Voor kotbazen heeft allekoten.be de mogelijkheid gecreëerd om koten te plaatsen en te beheren met een snelle en simpele gebruikersinterface.
Naast het zoeksysteem van allekoten.be is het ook mogelijk een zoekprofiel te plaatsen waarmee de kotzoekende student zich onder de aandacht kan brengen van kotbazen. Zij krijgen inzage in de zoekertjes wanneer zij een kot plaatsen op onze website.
Allekoten.be is een initiatief van Floris en Jesse. We streven ernaar voor onbepaalde tijd onze diensten gratis aan te bieden.